Velkommen til Slåtthaug videregående skole
Hopp over meny

Hordaland fylkeskommune

Kontakt:

Slåtthaugveien 134, 5222 NESTTUN

tlf: 55140400

faks: 55140401

e-post: post.slv@hfk.no


Summer kickoff 19. juni

Joda, vi kunne ha ønsket oss litt mer solskinn, men sommeren fikk et skikkelig avspark med stor innsats og engasjement fra både elever og ansatte. Og for fjerde året på rad, uten en eneste regndråpe!

Programmet var variert og omfattende, på bildet til venstre kan du se et glimt fra aktivitetsløypen. Ikke helt sikker på hva som foregår ...

 

 


 

"Påbygg"-elever med imponerende resultater

Påbygging til generell studiekompetanse er et krevende skoleår, men det skulle en kanskje ikke tro når en ser på hva Helene og Håvard har oppnådd.

Les mer ...


En ekstra interessant historieleksjon!

Onsdag 13. mai var påbygg-elever og lærere samlet for å høre Russland-korrespondent Øystein Bogen fra TV 2 fortelle om sine erfaringer i Russland gjennom tjue år. Det ble en engasjerende og tankevekkende stund.

Les og se mer fra Bogens besøk her ...


Studietur: El-installasjon i hytteprosjekt

I år har elevene i 2ELELEa blant annet arbeidet med et prosjekt som omfatter planlegging og dimensjonering av full el-installasjon i et hytteprosjekt, med arkitekttegninger som grunnlag.

I midten av april fikk vi anledning til å reise på studietur til Herand i Jondal for å se nærmere på byggeprosessen og studere hvordan elektrikerfirmaet hadde utført el-installasjonene i praksis.

Les mer og se bilder fra turen ...


Følg oss på Facebook!


Rådgivere ...

  ... og andre ressurspersoner for
  elever og foresatte finner du her.

SkoleArena.no

Her finner du oppskrift" på tilgang til SkoleArena for foresatte.

Kunnskapsdepartementets nettsted for utdannings- og yrkesinformasjon.


Bildeserier

Elevene på Vg1 Design og håndverk viser sine kreative (og litt skumle) siderSommer-kickoffDesign og håndverk på catwalken 24.01.12Kanotur på Søfteland

Folk på Slåtthaug ligger ikke på latsiden! Flere serier ...